«Χαμός» στον χορό του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης! (vids, ph)

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017 11:17

Μετά από ένα χρόνο που δεν έγινε ο χορός, οι κυνηγοί έδωσαν ραντεβού στο κέντρο Έπαυλις, στην Τρίπολη, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ήταν όλοι εκεί! Όχι μόνο κυνηγοί αλλά και οι φίλοι των κυνηγών.

Μία ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών, όπως κάθε φορά άλλωστε και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί.Διασκέδασαν όσοι βρέθηκαν στο χορό με τους Κατσίγιαννη, Γρίβα, Καψάλη και η βραδιά είχε και μία βράβευση. Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης βράβευσε την Πολιτευτή Αρκαδίας Εύη Τατούλη για την συνεχή προσφορά της στον Σύλλογο και για την ξεκάθαρη θέση που πήρε, όταν υπήρξε πρόβλημα, υπέρ των κυνηγών.

(Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την ξεχωριστή βραδιά του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης)

Στην εκδήλωση μίλησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η Πολιτευτής Αρκαδίας Εύη Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δημοσιογράφος κ.Φωτακόπουλος και ο Πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής που μετέφερε και το μήνυμα του Δημάρχου Δημήτρη Παυλή. Μάλιστα ο κ.Καραλής τόνισε πως ο Δήμος θα προσφέρει το λίπασμα για την ανάπτυξη του Βίκου (που θα προσφέρει η Περιφέρεια) και το οποίο θα φυτευτεί για τα αποδημητικά και όχι μόνο πουλιά.

(Βίντεο με τους χαιρετισμούς)

Τους παριστάμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης Γιώργος Ρουμελιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στα θέματα που προέκυψαν την κυνηγετική χρονιά που πέρασε και σημείωσε πως μαζί όλοι θα δίνουν τις μάχες και τους αγώνες για να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Βίντεο με τους χορούς.