Δ.Παυλής: “Εύχομαι υγεία και ηρεμία σε όλο τον κόσμο” (ήχος)

Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018 12:16

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής μίλησε το πρωί της Δευτέρας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, απ’ όπου και έστειλε τις ευχές του για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Ο κ.Παυλής έστειλε τις ευχές τους σε όλους τους δημότες, ενώ μίλησε και για τις εκδηλώσεις του Δήμου για τις ημέρες των εορτών.Ο Δήμαρχος άκουσε το πρωί της Δευτέρας τα κάλαντα φορείς και παιδιά στο παλιό δημαρχείο στο κέντρο της Τρίπολης, ενώ μοίρασε και εισιτήρια σε παιδιά για δωρεάν πρόσβαση σε παιχνίδια στο χριστουγεννιάτικο χωριό.

Τέλος σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν για το τεχνικό πρόγραμμα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καταλαβαίνω την αμηχανία στην οποία βρίσκονται στην αντιπολίτευση γιατί είχαν φτιάξει μια δική τους ιστορία στο μυαλό τους. Θέλουν με αναλήθειες να πείσουν τον κόσμο, πως δεν κάναμε τίποτα.Φοβούνται μην ανοίξουμε το στόμα μας και πούμε τα όσα έχουμε κάνει», ενώ πρόσθεσε: Υπάρχει ένα ευρύ αναπτυξιακό πρόγραμμα που απαντά σε προβλήματα που χρονίζουν και παράλληλα δίνει άμεσα λύσεις σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών».

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: