Δ. Ταλαγάνης: “Ανάγκη, χρέος και ευθύνη όλων μας η προσφορά αίματος” (vid)

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 13:40

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα – κάλεσμα για την 7η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου “Άξιον Εστί” θέλησε να στείλει ο Αρκάς ζωγράφος κ.Δημήτρης Ταλαγάνης.

“Εκείνο που απαιτείται από όλους τους Έλληνες είναι το πνεύμα της αγάπης και της αλληλεγγύης. Θέλω να συγχαρώ όλους εκείνους που έχουν αναλάβει αυτή την πρωτοβουλία να μεταλαμπαδεύσουν στους Αρκάδες την ανάγκη, το χρέος και την ευθύνη για αυτή τη σπουδαία κίνηση της προσφοράς αίματος”, αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμα του.Λεπτομέρειες για την αιμοδοσία που διοργανώνει ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών του Ν.Αρκαδίας “Αξιον Εστί” σε Τρίπολη και Άργος:

Την 27η και 28η Απριλίου 2018, Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 11:00 έως 17:00, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι. Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Τρίπολη από κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ- Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Στο πλαίσιο μια γενικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης και ανθρωπισμού ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Αργολίδας, στηρίζει το έργο μας και διοργανώνει τις ίδιες ημέρες (27 και 28 Απριλίου 2018) εθελοντική αιμοδοσία στο Αργος, με το Νοσοκομείο Άργους, για λογαριασμό του Συλλόγου ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ στο ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΑΡΓΟΥΣ , στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου , Παρασκευή 27 /4 , 5-8 μμ και Σάββατο 28/4 ,10 π.μ – 13.30 μ.μ

Οι Αιμοδοσίες πραγματοποιούνται στις δύο περιφερειακές ενότητες με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εντάσσονται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη , τον οποίο έχει επισήμως αναλάβει η χώρα μας από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για το 2018.

Ο παιδικός καρκίνος είναι μια πληγή που πονά όλη την κοινωνία. Θα την αντιμετωπίσουμε μόνο αν στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί τα παιδιά, για να έχουν κι αυτά δικαίωμα στη ζωή.

Δώσε αίμα για τα παιδιά, κάνε ένα δώρο ζωής