Δ. Βόσνος στη ΔΡΤ: “Η Τεγέα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ενδιάμεσος σταθμός της Ολυμπιακής Φλόγας” (ήχος)

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 10:03

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δημήτρης Βόσνος, ο οποίος και σχολίασε τα όσα συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Βόσνος αναφέρθηκε στο ψήφισμα για το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από την Τεγέα. «Ζητάμε να είναι η Τεγέα να είναι υποχρεωτικά ενδιάμεσος σταθμός της Ολυμπιακής Φλόγας», τόνισε μεταξύ άλλων.Στη συνέχεια ο κ.Βόσνος μίλησε για την προγραμματική σύμβαση με τον Πάρνωνα που είχε γίνει στο τέλος της θητείας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, η οποία και ακυρώθηκε. «Όταν εγώ έλεγα για μελέτες, κάποιοι ψιθύριζαν πίσω από την πλάτη μου. Δεν γίνεται να φέρνεις σύμβαση για μελέτες στην τελευταία συνεδρίαση. Εγω ήμουν αντίθετος», υπογράμμισε.

Επιπλέον ο κ.Βόσνος μίλησε για τις παιδικές χαρές, λέγοντας: «Ήταν από τις πρώτες μελέτες που έπρεπε να έχουν γίνει, αλλά δεν ήταν στην προτεραιότητα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής», ενώ πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρξει σήμανση που να λέει πως οι πολίτες μπαίνουν με δική τους ευθύνη μέχρι να αποκατασταθούν».

Ακούστε την συνέντευξη: