Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ: “Με λυπεί το ότι δεν συζητήσαμε με συλλογικό τρόπο τις προτάσεις για το ’21 – Έτσι δεν πάμε μπροστά”(ήχος)

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 12:11

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” κ.Δημήτρης Βόσνος.

“Το θέμα της μεταλιγνιτικής εποχής το είχα βάλει πολύ νωρίτερα, όταν είχε πρωτοβγεί η διαβούλευση, κάποιους μήνες πριν”, ανέφερε αρχικά ο κ.Βόσνος, ενώ πρόσθεσε: “Όπως φαίνεται οι Αρκάδες ενεργοποιούνται για να διεκδικήσουμε μερίδιο από την ενίσχυση που θα υπάρξει για την φάση της μεταλιγνιτικής εποχής. Και η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε”.Παράλληλα μιλώντας για το ’21 και τις εορταστικές εκδηλώσεις, δήλωσε μεταξύ άλλων: “‘Ακουσα κάποια πράγματα από τον Δήμαρχο, αλλά αυτό δεν έχει καμία αξία για εμένα προσωπικά, γιατί δεν άκουσα να γίνει καμία συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν άκουσε εμένα, δεν άκουσε τους φορείς και δεν άκουσε και το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος και αυτό το θεωρώ αδιανόητο. Προσωπικά είμαι πολύ ενοχλημένος”, ενώ πρόσθεσε: “Δεν ακούσαμε τις προτάσεις του Δημάρχου, για να τις συζητήσουμε, να τις συμπληρώσουμε ή να τις τροποποιήσουμε. Κάτω του μετρίου το αποτέλεσμα”.

Τέλος δήλωσε: “Το κυρίαρχο είναι το τι θα μείνει για το αύριο!”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: