Δ.Βόσνος στη ΔΡΤ: “Πρέπει να γίνει το επόμενο θετικό βήμα στο ζήτημα των αδέσποτων – Δεν έχει λυθεί το πρόβλημα””(ήχος)

Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 10:16

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Αργύρη Καρδαρά μίλησε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της παράταξης “Για την Τρίπολη” κ.Δημήτρης Βόσνος.

Aρχικά ο κ.Βόσνος έθεσε θέμα διαδικασίας, λέγοντας πως γι αυτό δεν χρεώνει μόνο την πρόεδρο του συμβουλίου.Στην συνέχεια μιλώντας για το θέμα των αδέσποτων, ανέφερε πως θα περίμενε να ακούσει προτάσεις, για το πως μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και οχι μια “κουβέντα ιστορίας”, όπως τόνισε. “Έχω ένα μεγάλο θέμα  – που το προσπερνούν ολοι – για το κόστος των μισθωμάτων. Θα μπορούσαμε να έχουμε έναν κατάλληλο δημοτικό χώρο, για να μην αξιοποιούνται χρηματοδοτήσεις σε μισθωμένους χώρους. Ο νοικιασμένος χώρος που έχουμε τώρα, μετά από χρόνια μπορεί, να οδηγήσει σε αδιέξοδο”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στο θέμα των αιολικών πάρκων σε Κορύθιο και Βούρβουρα, τόνισε: “Θεωρώ, πως το Δημοτικό Συμβούλιο δεν ανοίγει μια κουβέντα πραγματικής διάστασης για το πως λειτουργούν τα αιολικά πάρκα σε κάθε περιοχή. Εγώ είμαι υπέρ των ΑΠΕ, αυτό δεν σημαίνει όμως, πως  λέμε παντού ναι ή δεν πρέπει να εκφράζουμε την άποψη μας”.

Παράλληλα κάλεσε τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, να εκφράσουν με επιχειρήματα και την δική τους άποψη.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του Παναρκαδικού νοσοκομείου – που τέθηκε από τον κ.Γούργαρη, στην ημέρα τιμής για την Γενοκτονία των Ποντίων, αλλά και στο νομοσχέδιο για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: