Δαβάκης στη ΔΡΤ | Τι είπε για πολιτικές εξελίξεις, αυτοδιοικητικές εκλογές και Πέτρο Τατούλη (ήχος)

Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018 11:54

Στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (5/9/2018) ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης.

Ο κ. Δαβάκης αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και στις εξαγγελίες που αναμένονται να γίνουν από τον Πρωθυπουργό στη ΔΕΘ, λέγοντας ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στα όσα υποσχεθεί και ανακοινώσει, για να μην στείλει λάθος μήνυμα στις αγορές.Επιπλέον, εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ΝΔ στις εθνικές εκλογές, επισημαίνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε απονενοημένες κινήσεις, με “ανοίγματα” και προς τα “δεξιά”, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Όσο για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισήμανε τη σημασία που έχουν οι αιρετές περιφέρειες, τόνισε ότι τα κόμματα πρέπει να κάνουν προσεκτικές επιλογές προσώπων και διαφώνησε με τις αντιδράσεις περιφερειαρχών που κατά καιρούς διαφωνούν με ερωτήσεις που γίνονται από βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τέλος, ο κ. Δαβάκης είπε ότι είναι οριστική η απόφαση η ΝΔ να μην στηρίξει ξανά τον Πέτρο Τατούλη και πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Ακούστε το ηχητικό.