Δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή ο Δρομέας Qatar Gas με Άρη Πετρούπολης

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 07:40

Ρεπορτάζ: Φώτης ΑλεξόπουλοςΣύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η γυναικεία ομάδα του Δρομέα Qatar Gas, δήλωσε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στην εκτός έδρας αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής για την 21η αγωνιστική στην Αθήνα επί του τοπικού Άρη Πετρούπολης. Μετά από αυτή την εξέλιξη η ομάδα της Τρίπολης μηδενίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναμένεται να υπάρξει αφαίρεση ενός βαθμούς και από το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα της Τρίπολης φαίνεται ότι δεν θα κατέβει στο ματς σ’ αυτό το τελευταίο εκτός έδρας ματς για λόγους οικονομικούς και αποφυγής εξόδων, αφού όλα έχουν κριθεί στη σεζόν. Τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Τρίπολης αναμένεται να υποδεχθεί το Αρκάδι Ρεθύμνου.
Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΣΔΥ Τρίπολης στον αγώνα ΑΟ Άρης Πετρούπολης – ΣΔΥ Τρίπολης της 02/04/2017 για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2′ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ Άρης Πετρούπολης με σκορ 20 – 0.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Α2′ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών το Σωματείο ΣΔΥ Τρίπολης εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018 (άρθρο 7».