Δίκτυο Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Βιοτεχνών δημιουργείται στην Πελοπόννησο (video)

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 20:34

Ένα βήμα πιο κοντά οι ΟΕΒΕ της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ σε δράσεις που θα δώσουν νέες δυνατότητες και προοπτική στους επαγγελματίες που εκπροσωπούν στην νέα εποχή που έρχεται.

Το Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης συνάντησε τον πρόεδρο του ΟΕΒΑ κ. Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο ο οποίος μας ανέφερε ότι:Οι Ομοσπονδίες Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων των Νομών της Πελοποννήσου, αποφάσισαν να δημιουργήσουν δίκτυο Ομοσπονδιών Επαγγελματιών και Βιοτεχνών.

Οι Ομοσπονδίες της Πελοποννήσου πρέπει να συντονίσουν τις δράσεις τους και να συμπορευθούν μέσα από ένα ευρύτερο σχήμα ΄΄ Δίκτυο ΟΕΒΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ΄΄ αναβαθμίζοντας, βελτιώνοντας και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους. Θα δώσουν όραμα και θετική ενέργεια στα πρωτοβάθμια σωματεία και  θα αναδειχθούν σε έναν ισχυρό και αξιόπιστο έτερο για ευρύτερες συνεργασίες για το μέλλον των κλάδων και των συναδέλφων.

Εκπαίδευση, κατάρτιση , καινοτομία, συνεργατικοί σχηματισμοί καθώς και ευρύτερες διακλαδικές συνεργασίες στους τομείς της αγροτοδιατροφής, των κατασκευών, της μεταποίησης, των μεταφορών, των υπηρεσιών και του τουρισμού θα είναι οι πρώτες προτεραιότητες μαζί με την επανεκκίνηση.

Δείτε το video με τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρόπουλου