Δηλώσεις Λαμπρόπουλου για “Πελοπόννησος ΑΕ”, ΣΔΙΤ απορριμμάτων και εμβόλιο (vid)

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 17:07

Για την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, αλλά και για τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος σε συνέντευξή του στα γραφεία της ΠΕ Αρκαδίας.

Ο κ.Λαμπρόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στην απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου για την “Πελοπόννησος ΑΕ”, η οποία , όπως είπε, ελήφθη με μεγάλη πλειοψηφία, αφού την ψήφισαν 33 σύμβουλοι.Η απόφαση, όπως σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος είναι πολύ σημαντική, αφού έχουν διαπιστωθεί μεγάλα λογιστικά ελλείμματα στην αναπτυξιακή. Ο κ. Λαμπρόπουλος τόνισε πως το έλλειμμα είναι πραγματικό και έχει γίνει αποδεκτό από την Γενική Συνέλευση της “Πελοπόννησος ΑΕ”.

Η απόφαση οδηγεί σε κλείσιμο της αναπτυξιακής, αφού όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρόπουλος δεν μπορεί να λειτουργεί η εταιρεία με τέτοια προβλήματα και με τέτοια οικονομικά στοιχεία.

Για την Οικονομική Επιτροπή τόνισε πως ελήφθησαν σημαντικές αποφάσεις για τη ΣΔΙΤ απορριμμάτων, που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Ιανουαρίο του 2021, ενώ επεσήμανε πως δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι με το εν λόγω έργο, αλλά το μείζον είναι να λυθεί το πρόβλημα των απορριμμάτων. Επίσης αποφάσεις ελήφθησαν για την Μαρίνα Ναυπλίου και για τη συνέχιση του έργου του κτιρίου των συσσιτίων στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στο Ναύπλιο.

Τέλος ο κ. Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε και στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, καλώντας όλους να εμβολιαστούν.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Λαμπρόπουλου στο βίντεο.