Δήμος Ευρώτα: Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017

Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 13:51

Ημερίδα από τον Δήμο Ευρώτα και το Δ.Ε.Π.ΑΝ*.

Ο Δήμος Ευρώτα** και το Δίκτυο Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη, Δ.Ε.Π.ΑΝ., συνδιοργανώνουν την ημερίδα «Δήμος Ευρώτα: Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σκάλας.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν:

• Οι βασικές πτυχές της υποψηφιότητας του Δήμου Ευρώτα για την ανάδειξή του σε Ευρωπαϊκή Πόλη Αθλητισμού 2017

• Η σημασία του βραβείου της Ευρωπαϊκής Αθλητικής Πόλης 2017 για τον Ευρώτα και την Λακωνία.

Η ημερίδα πραγματοποιείται για την προώθηση της υποψηφιότητας του Δήμου Ευρώτα ως Υποψήφια Ευρωπαϊκή Αθλητική Πόλη 2017.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

– ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ

– ΟΜΙΛΙΕΣ

1. Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα
2. Βασίλης Κουτσιώρης, Γενικός Διευθυντής Δ.Ε.Π.ΑΝ.
3. Βασιλική Δερτιλή, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας
4. Δημήτρης Πολλάλης, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Α’ Αντιπρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Λακωνίας

– ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Δ.Ε.Π.ΑΝ.*
Το Δίκτυο Πόλεων για την Ανάπτυξη – Δ.Ε.Π.ΑΝ. (www.depan.eu) ιδρύθηκε το 2015 και σήμερα αριθμεί 40 μέλη οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης από την Ελλάδα και την Ευρώπη, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη.

Δήμος Ευρώτα**
Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Νομού Λακωνίας στην Πελοπόννησο. Έχει πληθυσμό 17.755 και έδρα του είναι η Σκάλα.