Ε.Ε.Δ.Υ.Ε: Καταγγέλει τη δολοφονία παιδιών από Ισραηλινούς στα κατεχόμενα της Παλαιστίνης

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 13:30

Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη καταγγέλλει την αποτρόπαια – εν ψυχρώ – δολοφονία έξι (6) παιδιών το τελευταίο 24ωρο, στα κατεχόμενα από τους Ισραηλινούς παλαιστινιακά Εδάφη.

Η απίστευτης βαρβαρότητας πράξη του Κράτους του Ισραήλ δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία». Έρχεται να προστεθεί στις δολοφονίες 170 και πλέον Παλαιστινίων τους τέσσερις τελευταίους μήνες.Το συνεχιζόμενο έγκλημα της κατοχής, της τρομοκρατίας , των κατεδαφίσεων σπιτιών Παλαιστινίων, των νέων εποικισμών συντελείται υπό την «προστασία» των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, διακεκριμένων «υπερασπιστών» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και «ελευθεριών» .

Βαριά είναι η ευθύνη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής για συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο , το έχει αναγορεύσει «φίλο και σύμμαχο» κι έχει υποβαθμίσει το διεθνές πρόβλημα της κατοχής σε «ισραηλινο-παλαιστινιακή διένεξη».

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να αναγνωρίσει άμεσα το Παλαιστινιακό κράτος και να υποστηρίξει στους διεθνείς οργανισμούς τα δίκαια αιτήματα του λαού της Παλαιστίνης.

Απαιτούμε: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ, ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ , ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΑ ΕΔΑΦΗ.

Να κάνουμε πλατιά γνωστό το νέο έγκλημα.
Να συμβάλουμε στη μαζική καταδίκη της πολιτικής του ΙΣΡΑΗΛ και των κρατών που τη σιγοντάρουν

ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΚΥΡΙΑΡΧΗ!