Ευχαριστήριο από την ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ ΜΧΑ στο Δήμο Τρίπολης

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 19:21

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Μονάδας Αιμοκάθαρσης ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ με την οποία εκφράζει τις θερμές τις ευχαριστίες προς το Δήμο Τρίπολης και ειδικότερα στα συνεργεία του Δήμου τα οποία φρόντισαν να καθαρίσουν το χιόνι και να ρίξουν αλάτι στον προαύλιο χώρο της Μονάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αλλά και τα σχετικά βίντεο που δημοσιεύθηκαν μπορεί να διαβάσει και να δει κανείς αντίστοιχα, παρακάτω:«Η ΝΕΦΡΟΓΑΙΑ ΜΧΑ εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στην Δημοτική Αρχή και προσωπικά στον Δήμαρχο κ Τζιούμη Κων/νο για την άμεση παρέμβαση με ρίψη αλατιού και εκχιονιστικά μηχανήματα ώστε ο προαύλιος χώρος της Μονάδας από νωρίς το πρωί, να καθαρίσει από το χιόνι και τον πάγο και να παραμείνει ανοιχτός, διασφαλίζοντας την ασφαλή πρόσβαση ασθενων και προσωπικού.

Σ αυτές τις δύσκολες συνθήκες του καιρικού φαινομένου «Ελπίς», στην Αρκαδία υπάρχει ελπίδα, αφού η τοπική αυτοδιοίκηση λειτουργώντας έγκαιρα και με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, προχώρησε σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να διατηρήσει ανοιχτούς και προσβάσιμους όλους τους οδικούς άξονες του Δήμου, μεταξύ αυτών και της Μονάδας αν και δεν ήταν στα όρια δικαιοδοσίας της. Σας ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας.».