Εγκαινιάστηκε η έκθεση “Πελοπόννησος EXPO” από τον Υπουργό Μάκη Βορίδη (vid,ph)

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 21:42

Παρούσα και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης εγκαινίασε την έκθεση “Πελοπόννησος Expo”, που άνοιξε τις πύλες της, στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, το βράδυ της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και τις 17 Νοεμβρίου.Η έκθεση, όπως είπε, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ξεκίνησε το 2016 και μετά από 3 χρόνια, που έκανε στάσεις στην Αργολίδα και την Κορινθία, επανήλθε στην Τρίπολη, αποδεικνύοντας πως η συνένωση δυνάμεων και οι συνέργειες είναι αναγκαίες για την έξοδο από την κρίση.

Το λόγο πήραν οι Πρόεδροι των επτά Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου (με τη γεωγραφική έννοια) ενώ χαιρετισμό έκαναν ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Επίσης στη διάρκεια της έκθεσης έγινε απονομή τιμητικής βράβευσης στη Φαρμακοβιομηχανία «DEMO ΑΒΕΕ» για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα και το σημαντικό κοινωνικό της έργο.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, η οποία εξέφρασε τη χαρά της για την παρουσία της, για μία ακόμα φορά, σε μία έκθεση που αποτελεί συναπάντημα των παραγωγικών δυνάμεων της Πελοποννήσου και των πολιτικών δυνάμεων του τόπου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσφέρουν οι πολιτικοί στους επιχειρηματίες, όπως είναι το σταθερό φορολογικό περιβάλλον.

Από τη δική του πλευρά ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης στο δικό του χαιρετισμό, πριν κόψει την κορδέλη των εγκαινίων, αφού μετέφερε τους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, σημείωσε αφήνοντας αιχμές για την προηγούμενη πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, πως “γεφυρώθηκε ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στο λαό και τις επιχειρήσεις, αφού το κέρδος ήταν ένοχο, όπως και οι επιχειρήσεις”.

Ο κ. Βορίδης μίλησε στη συνέχεια για την πολιτική που ακολουθείται από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, πολιτική που μειώνει τους φόρους και δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και για την προσέλκυση νέων.

Τον αγιασμό των εγκαινιών τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος μαζί με ιερείς της Μητρόπολης, ενώ παρόντες ήταν βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων, σωματείων, Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε βίντεο με την ζωντανή μετάδοση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης και φωτογραφίες από τα εγκαίνια.

Εγκαίνια στην έκθεση Πελοπόννησος EXPO

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 13. November 2019

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 13. November 2019