Εκδήλωση για τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (ph&vid)

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018 12:28

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 5 Ιουλίου,  η εκδήλωση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την παρουσίαση των δράσεων του Επιχειρηματικού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, η Ειδική Γραμματεία ενημερωτικών εκδηλώσεων και η Επιτροπή Διαχείρισης των προγραμμάτων του ΕΠΑνΕΚ, παρουσίασε στους επιχειρηματίες και ενδιαφερόμενους της πόλης τα προγράμματα “Ψηφιακό Βήμα” για τις μικρομεσαίες και πιθανά ψηφιακά ανώριμες ακόμα επιχειρήσεις, το “Ψηφιακό Άλμα” που περιλαμβάνει κάποιες  επιπλέον προδιαγραφές κι έναν ευρύτερο προϋπολογισμό και το πρόγραμμα “Ποιοτικός Εκσυγχρονισμό”, που απευθύνεται σε μεγάλες επιχειρήσεις που απασχολούν μεγάλο αριθμό υπάλληλων.Παρ’ όλο που η εκδήλωση δεν είχε κόσμο, αν και είναι ένα θέμα που θα μπορούσε να αναβαθμίσει τις τοπικές επιχειρήσεις, όσοι παρευρέθηκαν  συμμετείχαν με απορίες σε έναν αποδοτικό κι ενημερωτικό διάλογο, ενώ οι ομιλητές εξήγησαν βήμα βήμα όλη τη διαδικασία, επισημαίνοντας πως δεν είναι χρονοβόρα. Σύμφωνα με την παρουσίαση τους, το πρόγραμμα είναι ευέλικτο και με ικανοποιητικό προϋπολογισμό για την Πελοπόννησο, ενώ καλύπτει μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη η εκδήλωση είναι βιντεοσκοπημένη από το Επιμελητήριο Αρκαδίας προς ενημέρωση των ενδιαφερόντων. Επίσης, για κάθε απορία και πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε τόσο στη Διαχείριση Προγραμμάτων του ΕΠανεκ στην Πελοπόννησο, όσο και στο Επιμελητήριο Αρκαδίας στην κ. Ποντίκη.

ΕΠανεκ - Επιμελητήριο Αρκαδιας