Εκδήλωση στην Τρίπολη για τον Εθελοντισμό στο πέρασμα των αιώνων (+ph, vd)

Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου 2021 22:34
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Μια ξεχωριστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (01/12) στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Τρίπολης για τον Εθελοντισμό. Αρκετοί φίλοι του εθελοντισμού αλλά και ενεργοί εθελοντές έδωσαν παρουσία στην όμορφη αυτή εκδήλωση.

Στο κυρίως μέρος αυτής της εκδήλωσης η κα Μαρία Σταματοπούλου, Νοσηλεύτρια – Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Άργους ανέπτυξε με μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση τον Εθελοντισμό στο πέρασμα των αιώνων, καθώς επίσης και τη συμβολή των Εθελοντών στην Κοινωνία.ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 5η Δεκεμβρίου η οποία αποτελεί Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού και συνδιοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων, την International Action Art και τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Εκτός από την κεντρική παρουσία της κας Μαρίας Σταματοπούλου, σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν η συντονίστρια της εκδήλωσης Εκπαιδευτικός κα Αντωνία Βερβαινιώτη, ο Πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Παναγιώτης Λούτος, καθώς και η εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων κα Βάλια Αμπατζή.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Μετά το τέλος της εκδήλωση η «ζεστή» φιλοξενία των ανθρώπων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης συνδυάστηκε με κεράσματα που είχαν ετοιμαστεί στην είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων.