Έναρξη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ (+vd)

Σάββατο, 3 Ιουλίου 2021 23:58
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το περασμένο Σαββατοκύριακο (26-27/06) ξεκίνησαν τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς πλέον όλο το επόμενο διάστημα αναμένονται τα Πανελλαδικά τουρνουά ανά ηλικιακή κατηγορία. Με αφορμή την επιστροφή στην επίσημη αγωνιστική δράση, το DRT915.GR είχε την ευκαιρία να συναντήσει τον υπεύθυνο προπονητή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργο Παπαδόπουλο και να μιλήσει μαζί του.

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι οι αθλητές του ομίλου θα πράξουν το καλύτερο δυνατό, τηρουμένων των αναλογιών λόγω της πανδημίας του covid-19 που δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο κανέναν αθλητή. Για την προετοιμασία των αθλητών/τριών ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν ήταν εύκολη υπόθεση παρά την προσπάθεια των παιδιών και της προπονητικής ομάδας. Παράλληλα και τα παιδιά δεν έχουν την ψυχολογία να μπουν σε ρυθμούς Πανελλήνιου πρωταθλήματος, παρ’ όλο που αποτελεί μια γιορτή όπως και να έχει.Σε ότι αφορά το επόμενο διάστημα οι αγωνιστικές υποχρεώσεις περιλαμβάνουν σίγουρα παιχνίδια και αγωνιστικές υποχρεώσεις από την Ομοσπονδία, προκειμένου τα παιδιά να επιστρέψουν στους αγώνες. Παράλληλα τέθηκε και το ερώτημα για τα αν τα παιδιά μπορούν να μπουν σε τέτοια διαδικασία όπως τα προηγούμενα χρόνια. Γενικότερα τονίστηκε ότι όλοι οι γονείς είναι διστακτικοί.

Η διάθεση όπως τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος δεν υπάρχει από τα παιδιά με αφορμή την επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, γεγονός για το οποίο ευθύνεται η πολύμηνη αποχή λόγω του covid-19. Παρ’ όλα αυτά οι προπονητές είναι στο πλευρό των παιδιών για να τα προετοιμάσουν από όλες τις απόψεις για τους αγώνες.

Αναλυτικά όλα όσα τόνισε ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος έχουν ως εξής: