Ενημερωτικό δελτίο εκθέσεων από το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019 14:26

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ενημερώνει τα άμεσα ενδιαφερόμενα μέλη του για τις επιχειρηματικές αποστολές που διοργανώνει το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο στις εκθέσεις:

• Έκθεση «CNR FOOD ISTANBUL». Food & Beverage, Food Processing, Packaging & Labellingt, Storage, Cooling Techologies Exhibition. Special Section: Food Service Suppliers.
Από 04 – 07 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.• 30η Διεθνή Έκθεση Οικιακών Ειδών, Ειδών Κουζίνας και Μπάνιου, Επιτραπέζιων Σκευών, Ηλεκτρικών Συσκευών, Ειδών Δώρου και Διακόσμησης, Πλαστικών, Ανοξείδωτων και Γυάλινων Ειδών κ.λ.π.. Από 12 -15 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

• Διεθνής Έκθεση Προϊόντων & Εξοπλισμού Ομορφιάς, Καλλυντικών, Μαλλιών, Σπά & Ευεξίας. Από 19 – 22 Σεπτεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

• 62η Διεθνή Έκθεση για παπούτσια Δερμάτινα Είδη – Πρώτες Ύλες. Από 02 – 05 Οκτωβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη.

Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία, για τις παραπάνω επιχειρηματικές αποστολές καλύπτουν για τα μέλη του ΕΤΕΕ:

Α. Το κόστος του ξενοδοχείου 4* ή 5* αστέρων για 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό.

Β. Δωρεάν είσοδο στην έκθεση.

Γ. Δωρεάν μεταφορά από το ξενοδοχείο στην έκθεση & επιστροφή.

Για τις εταιρίες οι οποίες δεν είναι μέλη του ΕΤΕΕ, το κόστος για τα παραπάνω είναι 70 ευρώ για 1 άτομο ή120 ευρώ για 2 άτομα της ιδίας εταιρίας. Υπόλοιπα κόστη καλύπτονται από τους ίδιους.

Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr στη διαδρομή εκθέσεις.