Εορτασμός της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας (ήχος)

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 11:22

Εκδηλώσεις του εορτασμού της ημέρας Εθνικής Μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος, θα γίνουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τρίπολη. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Επίσημη Έπαρση της Σημαίας.Γενικός Σημαιοστολισμός από της 8ης πρωινής ώρας, μέχρι της δύσης του ηλίου της
15ης Σεπτεμβρίου 2019.

 Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 15ης Σεπτεμβρίου 2019 όλων των Καταστημάτων του Δημοσίου, του Δημοτικού Καταστήματος Τρίπολης, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου, των Τραπεζών και Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, καθώς και των οδών, Πλατειών, Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Τρίπολης.

Ώρα 10.30: Τέλεση επίσημης δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Τρίπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Ώρα 11.00: Συγκέντρωση των επισήμων και του λαού της πόλης, στο χώρο του «Μνημείου των Προσφύγων» στην Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ», όπου θα γίνει έπαρση της σημαίας, Επιμνημόσυνη Δέηση, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Νικόλαο Τσιαμούλο, Πρόεδρο της Πανπροσφυγικής Ένωσης Νομού Αρκαδίας και Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Τρίπολης, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου.

Ώρα 20.00: Υποστολή της Σημαίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ακούστε τι δήλωσε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, ο πρόεδρος της Παμπροσφυγικής Ένωσης Φιλικών και Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Τσιαμούλος: