Επιστολή διαμαρτυρίας από Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου για μη ένταξη θέματος για τα Πυρηνελαιουργεία

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2020 19:12

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πελοποννήσου της Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου κ.κ. Θανάσης Πετράκος και Δημοσθένης Δρούγκας, για το γεγονός ότι δεν εντάχθηκε το θέμα των Πυρηνελουργείων στην Ημερήσια Διάταξη του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου.

Η σχετική επιστολή απεστάλη τόσο στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα Παναγιώτη, όσο και στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Σκαντζό Μανώλη.Αναλυτικά τα περιεχόμενο αυτής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Πρόεδρε και κύριε Περιφερειάρχη,

Διαμαρτυρόμεθα εντόνως και ζητάμε να γίνει ορθή επανάληψη της πρόσκλησης για την συνεδρίαση του ΠεΣυΠ την Τετάρτη 4-11-2020 για να εντάξετε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της λειτουργίας των πυρηνελαιουργείων και των αποφάσεων του κ. Περιφερειάρχη. Το θέμα αυτό είναι υπερεπείγον λόγω της έναρξης της ελαιοσυγκομιδής.

Διαμαρτυρόμαστε διότι είναι η τρίτη φορά που παρά τη δέσμευση που έχει υπάρξει και από τον κ. Περιφερειάρχη και από εσάς, το θέμα δεν έρχεται για συζήτηση, ενώ βλέπουμε αποφάσεις του κ. Περιφερειάρχη για να δημιουργούνται εντυπώσεις και χωρίς να λύνουν το πρόβλημα, οι οποίες στο τέλος θα λειτουργήσουν εις βάρος των ελαιοπαραγωγών και της ελαιοπαραγωγής ιδιαίτερα στο νομό Μεσσηνίας και σε βάρος των ελαιοτριβέων.

Σας ενημερώνουμε πως αν δεν το πράξετε εσείς θα το θέσουμε να ληφθεί απόφαση στη συνεδρίαση και να συζητηθεί αμέσως μετά τον κορωνοϊό.

Οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι
Θανάσης Πετράκος
Δημοσθένης Δρούγκας».