Επίθεση Μπεχράκη από την Τρίπολη σε Μπουτάρη για το κάπνισμα σε μπαρ και καφέ (vid)

Τετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 18:04

Η ψηφολαγνεία και ο συμβιβασμός με συντεχνίες μαζί με τις αναχρονιστικές θέσεις έχουν καταστρέψει την Ελλάδα

Σκληρή απάντηση από την Τρίπολη έδωσε ο καθηγητής και πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαπνιστικής Εταιρείας Παναγιώτης Μπεχράκης στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για την πρόταση του τελευταίου που έγινε στο ΔΣ Θεσσαλονίκης για να επανεξεταστεί το θέμα του καπνίσματος σε καφέ και μπαρ.

Η πρόταση του δημάρχου έγινε γιατί όπως ο ίδιος ανέφερε δέχεται παράπονα από καταστηματάρχες ότι η επισκεψιμότητα των καταστημάτων μειώνεται δραματικά εξαιτίας του μέτρου κατά του καπνίσματος. Μάλιστα ο κ.Μπουτάρης ανέφερε πως  «δεν τους ενοχλεί η αιθαλομίχλη, το τσιγάρο τους ενοχλεί».
Ο κ. Μπεχράκης δήλωσε φανερά ενοχλημένος και σημείωσε απαντώντας στον κ. Μπουτάρη ότι «την Ελλάδα την έχει καταστρέψει το τρίπτυχο που στηρίζεται στην ψηφολαγνεία, στο συμβιβασμό με τις συντεχνίες και στην ανάπτυξη αναχρονιστικών θέσεων στο όνομα αυτών»  Και συνέχισε λέγοντας πως «ο σεβασμός στον καπνιστή είναι δεδομένος και έχει δικαίωμα όποιος καπνίζει να καπνίζει όσο θέλει, αλλά όχι όπου θέλει γιατί έτσι καταπατά τα δικαιώματα των μη καπνιστών». Μάλιστα αναρωτήθηκε πότε ο κ. Μπουτάρης ασχολήθηκε με τα δικαιώματα των μη καπνιστών και κατέληξε λέγοντας πως δεν θα πρέπει στην προεκλογική περίοδο να υπάρχουν παρεμβάσεις καπνεμπόρων…
 
Δείτε στο βίντεο την οργισμένη αντίδραση του κ. Μπεχράκη για τις αναφορές Μπουτάρη..
Ε.Τ.