Εθελοντική Αιμοδοσία στο Άστρος

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:45

Ο Δήμος Β.Κυνουρίας και το Γ.Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης ενημερώνουν τους πολίτες για τη διεξαγωγή εθελοντικής Αιμοδοσίας,την Τετάρτη 1η Απριλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου Άστρους και καλούν σε συμμετοχή με τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

ΔΗΜΟΣ Β.ΚΥΝΟΥΡΙΑΣΜπορεί ο κορωνοϊός να μας ανάγκασε να μείνουμε σπίτι όμως οι ανάγκες για αίμα δεν έχουν μείνει οι ίδιες. Κάθε μέρα τα αποθέματα αίματος μειώνονται. Το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο τη ζωή πολλών συμπολιτών μας.

Μένουμε σπίτι αλλά την 1 η Απριλίου 2020 και ώρα 9:00 – 14:00 πάμε στην εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου Άστρους γιατί είναι στο χέρι μας να σώσουμε ζωές ακόμα και στην πανδημία.

Για την μετακινήση μας σημειώνουμε το 4 στο έντυπο Β.

Είναι ασφαλές, το τμήμα αιμοδοσίας θα έχει λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα
προστασίας.

Δίνουμε αίμα – δίνουμε ζωή!

 

ΓΕΝΙΚΟ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες, ενώ η επιδημία του ιού SARS-COV-2βρίσκεται σε εξέλιξη στη χώρα μας παρατηρείται οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος στην Αιμοδοσία, η οποία οφείλεται στη δυσκολία των εθελοντών αιμοδοτών να προσέλθουν στο Νοσοκομείο λόγω φόβου αλλά και των μέτρων που λαμβάνονται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των μεταγγιζόμενων ασθενών.

Για να μην προσθέσουμε στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην Υγεία και το πρόβλημα έλλειψης αίματος, σας παρακαλούμε και σας ενθαρρύνουμε να προσέλθετε να αιμοδοτήσετε. Είστε ασφαλείς , λαμβάνουμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας .

Την 1η Απριλίου 2020 και ώρα: 09.00 – 14.00 θα πραγματοποιηθεί εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Παύλου Άστρους.

Σας περιμένουμε
Δίνουμε αίμα, Μένουμε στο σπίτι