Εξιτήριο και επιστροφή στην οικία του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γιώργου Μπέζου

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 18:23

Μήνυμα του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Γιώργου Μπέζου για την επικίνδυνη περιπέτεια που του συνέβη με το αυτοκίνητο του.

Ένα τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 75χρονος οδηγός και ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι και τη λεκάνη, να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, να χειρουργηθεί, και να διακομισθεί στο ΚΑΤ, όπου ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο. Σήμερα πήρε εξιτήριο, με το δύσκολο κομμάτι της περιπέτειάς του να έχει τελειώσει, ωστόσο ξεκινά τώρα το επίπονο κομμάτι της αποθεραπείας του, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

Στη ζωή του καθενός μας έρχονται κάποιες φορές, ξαφνικά & αναπάντεχα, δύσκολες και επικινδυνες περιπετειες. Για την δικιά μου προσφατη περιπετεια θέλω σήμερα για 1η φορά να πω τα παρακατω λίγα λόγια:

1ον Το ότι ζω σήμερα οφείλεται αποκλειστικα και μόνο στο Θεο!!
2ον. Ευχαριστώ από την καρδιά μου το ιατρονοσηλευτικο προσωπικο του Νοσοκομείου Καλαμάτας, για την 1η φάση των αναγκαίων και επιβεβλημένων ενεργειων (ΤΕΠ-χειρουργειο) πριν την διακομιδή.
3ον. Να ευχαριστησω μ όλη την δυναμη της ψυχής μου το Καθηγητή Ορθοπεδικης της Γ Πανεπιστημιακής Κλινικης στο ΚΑΤ και Βουλευτή της Ν. Δ κο Σπυρο Πνευματικο καθώς και όλα τα μέλη της ομάδας του! Ένας Εξαίρετος Άνθρωπος, ένας Μοναδικός Επιστήμονας.
4ον. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους, γνωστους, συνεργάτες που εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και την αγάπη τους

Σήμερα λοιπόν εξιτήριο και επιστροφή στην οικία για την προβλεπομενη αποθεραπεία.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ Σ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!