Φωτορεπορτάζ από τη νύχτα “Shock Price – cool edition” στην Τρίπολη

Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018 20:52

  

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης Αλεξόπουλος

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογος Τρίπολης, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας καθώς και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, διοργάνωσαν το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαρτίου 2018 στην Αρκαδική πρωτεύουσα τη 2η ΝΥΧΤΑ – SHOCK PRICE COOL EDITION. Μια προσπάθεια που γίνεται ώστε να αποτελέσει θεσμό, τονώνοντας την τοπική οικονομία και δίνοντας την ευκαιρία στους δημότες και τους επισκέπτες να ζήσουν μια ξεχωριστή βραδιά, συνδυάζοντας τα ψώνια τους σε πολύ καλές τιμές με τη διασκέδαση και τη βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο.

Αν και για την Αρκαδική πρωτεύουσα μήνα Μάρτιο μια τέτοια πρωτοβουλία εμπεριείχε μεγάλο ρίσκο, λόγω των καιρικών συνθηκών που συνήθως τέτοια εποχή δεν ευνοούν την πόλη, η συγκεκριμένη εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και το κέντρο της πόλης «πλημμύρισε» από κόσμο, που αναζήτησε στα ανοιχτά καταστήματα προσιτές τιμές ώστε να πραγματοποιήσει τις αγορές του. Τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα κυρίως μετά τις 19:30 είχαν κόσμο, ενώ παράλληλα οι καφετέριες και τα καταστήματα εστίασης ευνοήθηκαν από την μεγάλη έξοδο του κόσμου.

Ο Δήμος Τρίπολης φρόντισε σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς να διασκεδάζει τον κόσμο με μουσικές επιλογές του dj Charly H. Fox, ενώ η παρουσία της εκδήλωσης από τους Κωνσταντίνο Κωτσαδάμ και την Γιώτα – Όλγα Καραθανάση, έδιναν ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση.

Απολαύστε το ξεχωριστό φωτορεπορτάζ της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, από την υπέροχη βραδιά:

ΝΥΧΤΑ SHOCK PRICE COOL EDITION (03/03/2018)