Γ. Καμίνης στη ΔΡΤ 91,5: Ο λαϊκισμός κάνει ζημιά στη χώρα (ήχος)

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017 15:03

Πρέπει να εκλείψει ο λαϊκισμός από την κεντρική πολιτική σκηνή, σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιώργος Καμίνης, σε συνέντευξή του σήμερα το πρωί στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων επεσήμανε ότι ο λαϊκισμός έκανε μεγάλη ζημιά στη χώρα και μας κρατά στα μνημόνια επτά χρόνια, τόσο με τα «Ζάππειο» όταν εκφράστηκε από την ΝΔ, όσο και αργότερα με την ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ. Υπογράμμισε χαρακτηριστικά μάλιστα, πως δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο, εκτός από την σύζυγο και την οικογένειά του, αν ο κ. Καμμένος κατά την επίσκεψή του στο Λονδίνο πήγε στο καζίνο. Άλλα είπε, είναι τα σοβαρά προβλήματα και γι’ αυτά πρέπει ασχοληθούμε κι αν το είχαμε κάνει, θα είχαμε βγει πολύ νωρίτερα από την κρίση.Τόνισε ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται στο διάλογο που έχει ξεκινήσει και το διαπιστώνει σε κάθε επίσκεψη που κάνει στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία της ΔΗΣΥ, συμπληρώνοντας πως σημαντικό είναι “να μην απογοητεύσουμε αυτό τον κόσμο”.

Ξεκαθάρισε πως δεν είναι αντίθετος να επιμηκυνθεί η προεκλογική περίοδος για κάποιες εβδομάδες, προκειμένου να δοθεί χρόνος ώστε να είναι όλα έτοιμα και για ψήφο εξ αποστάσεως, αλλά όχι πέραν του 2017.

Να αναφέρουμε ότι ο κ. Καμίνης περιόδευσε το πρωί στη Λακωνία και είχε συναντήσεις στη Σπάρτη με θεσμικούς φορείς. Το απόγευμα στην Τρίπολη θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, το δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παυλή, τον πρόεδρο του ΕΒΕ Αρκαδία Γιάννη Μπουντρούκα και στις 7. 00 το βράδυ θα μιλήσει σε φίλους και υποστηριχτές της υποψηφιότητάς του στο ξενοδοχείο Μαίναλον, ενώ η περιοδεία στην Πελοπόννησο θα ολοκληρωθεί αργότερα το βράδυ στο Άργος όπου θα συναντηθεί με νέους σε καφέ της πόλης.

Στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.