Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν – Βλέπουμε μια εμμονή που θυμίζει κακομαθημένο παιδί”(ήχος)

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 11:45

Για το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το βράδυ μίλησε στην πρωινή εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του ΔΣ Γιάννης Σμυρνιώτης, αναλύοντας τα θέματα που συζητήθηκαν σε αυτό.

Αρχικά αναφέρθηκε στο θέμα της ΔΕΥΑΤ λέγοντας μεταξύ άλλων, πως ήρθε στο συμβούλιο μόνο για να εκφράσουν γνώμη. “Δεν υπήρχε λόγος για ένταση. Το σχέδιο που υποβάλλαμε εμείς είναι βάσει νόμου, χωρίς μεγάλες διαφορές από το άλλο. Ένα σοβαρό θέμα έχει να κάνει με τον εσωτερικό έλεγχο. Η άποψη μου είναι, πως σε έναν οργανισμό του μεγέθους της ΔΕΥΑΤ δεν χρειάζεται να βάλουμε εσωτερικούς ελεγκτές. Δεν υπάρχει υπουργική απόφαση, που να το προβλέπει ρητώς. Ένα άλλο θέμα ήταν με το πειθαρχικό συμβούλιο, ένα θέμα που έχει προσωποποιηθεί κατά κάποιον τρόπο, λόγω ενός θέματος που είχε προκύψει με τον γενικό διευθυντή κατά την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Είναι κακό να προσωποποιούμε κάποια πράγματα”, δήλωσε ο κ.Σμυρνιώτης.Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα λοιπά θέματα που συζητήθηκαν. Για τις εκδηλώσεις τις Άλωσης ανέφερε, πως καλό είναι να έρχονται νωρίτερα για να ενημερώνετε ο κόσμος και να γίνονται πιο οργανωμένα για να έχουμε καλό αποτέλεσμα.

Τέλος ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να “τρέξει” κάποια έργα που έχουν καθυστερήσει, για να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: