Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Υπάρχει νομοθεσία για τις παιδικές χαρές – Ας την διαβάσουν σοβαρά” (ήχος)

Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019 11:43

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο θέμα της Ολυμπιακής Φλόγας και το πέρασμα της από την Τεγέα, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το ζήτημα των απορριμμάτων. «Κάποτε ο κ.Τζιούμης δεν ήξερε, που είναι ο Άγιος Βλάσης, μετά το έμαθε και τώρα βόλεψε», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Η κατάσταση τώρα στον Άγιο Βλάση είναι τραγική. Αν ήμουν διοίκηση θα σας έλεγα, αν υπάρχει άλλη λύση. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως εκεί, είναι η χείριστη λύση. Ας ευχηθούμε να προχωρήσει η λύση της ολοκληρωμένης διαχείρισης της Περιφέρειας με ΣΔΙΤ».«Έχεις πονοκέφαλο δηλαδή και κόβεις το κεφάλι;» αναρωτήθηκε ο κ.Σμυρνιώτης στην συνέχεια, αναφερόμενος στο θέμα με τις παιδικές χαρές του Δήμου Τρίπολης. «Υπάρχει νομοθεσία. Ας την διαβάσουν σοβαρά κάποια στιγμή. Αν ο Δήμος ζητήσει τώρα πιστοποίηση για την παιδική χαρά στην Θεοκρίτου θα την πάρει», υπογράμμισε.

Τέλος ο κ.Σμυρνιώτης μίλησε για τα αδέσποτα. “Δεν μπορεί να υπάρχει προγραμματική σύμβαση του Δήμου – με οικονομικό αντικείμενο – με συλλόγους και ο Φιλοζωικός είναι σύλλογος”, τόνισε.

Ακούστε την συνέντευξη: