Γ.Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Κάναμε και κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να σωθεί η ΚΕΔΗΤ” (ήχος)

Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 12:00

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (10/10) ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Τρίπολη» κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, όπου και μίλησε για τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο θέμα των αδέσποτων ζώων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και στις δημοσιεύσεις που μιλούν για την μεταφορά ανθρώπων σε στρατόπεδα. «Πρέπει να μην λειτουργούμε με φήμες και ο Δήμος Τρίπολης να έχει συγκεκριμένη άποψη για το θέμα αυτό. Οφείλουμε να παρακολουθούμε το θέμα. Ήταν μια καλή αρχή αυτό που έγινε χτες. Κανένας δεν είπε να μην πάρουμε αυτό που μας αντιστοιχεί σαν ηπειρωτική χώρα, αλλά πρεπει να γίνουν οργανωμένα όλα και να συμμετέχουν όλοι σε αυτό».«Δεν πρέπει κάποιοι να αναλαμβάνουν το βάρος και άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα», τόνισε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα της ποσόστωσης για το Δ.Σ της ΚΕΔΗΤ και στην επαναφορά του θέματος στη χτεσινή συνεδρίαση. “Η ουσία είναι, τι θα γίνει με την ΚΕΔΗΤ. Υπάρχει υπεξαίρεση, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε πρόσωπα, κάποια εκ των οποίων φιγουράρουν στο πλευρό του κ.Τζιούμη. Εμείς κάναμε και κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει για να σωθεί η επιχείρηση. Το θέμα είναι να συμβάλλουν όλοι να λυθεί το ζήτημα και να σταματήσουν κάποιοι, να χαϊδεύουν τα αυτιά των εργαζομένων, πως θα τους μεταφέρουν στον Δήμο”, υπογράμμισε.

Τέλος αναφέρθηκε στην παράταση που δόθηκε για το Μεγαβούνι. “Όσο πιο γρήγορα διαλυθεί η σύμβαση με τον εργολάβο στο Μεγαβούνι, τόσο πιο καλά θα είναι τα πράγματα στον Δήμο”, δήλωσε.

Ακούστε την συνέντευξη: