Γ. Σμυρνιώτης στη ΔΡΤ: “Στη θητεία μου έγιναν πολλά μικρά και μεγάλα έργα” (video)

Πέμπτη, 11 Απρίλιος 2019 17:32

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (11/04) ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

Αρχικά ο κ.Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ΠαΠελ, τονίζοντας μεταξύ άλλων, πως χάθηκε πολύτιμο χρόνος.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην θητεία του ως Δήμαρχος, τόνισε: “Με τη νυν Δημοτική Αρχή χάθηκαν πέντε χρόνια. Εμείς δεν είχαμε αφήσει κανένα χρηματοδοτικό εργαλείο να πάει χαμένο. Στη θητεία μου έγιναν πολλά μικρά και μεγάλα έργα. Έγινε το εκατό τοις εκατό αυτού που μπορούσαμε.Η Δημοτική Αρχή Παυλή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε την πενιχρή ΣΑΤΑ. Λένε πολλά αλλα ο θησαυρός είναι άνθρακας.

Ο κ.Σμυρνιώτης μίλησε επισης για τα αδέσποτα, τον φωτισμό, αλλα και για το πρόγραμμα Φιλόδημος.

Για το θέμα της ΚΕΔΗΤ, υπογράμμισε: “Είναι μια θλιβερή ιστορία. Είμαι πεποισμένος, πως εκεί υπάρχουν αδικήματα και ποινικής φύσεως. Όσο για το πόρισμα, φαίνεται πως πάει στις καλένδες”, ενώ συμπλήρωσε: “Εχουν υποβαθμίσει την ΚΕΔΗΤ. Εμείς δεσμευόμαστε, πως αν εκλεγούμε εντός δυο μηνών θα καθαρίσει η ΚΕΔΗΤ”.

Τέλος αναφέρθηκε στην προγραμματική σύμβαση του Δήμου με την αναπτυξιακή του Πάρνωνα, λέγοντας πως ο ίδιος προχώρησε σε προσφυγή, αλλά και για τα υπόγεια  πάρκινγκ, δηλώνοντας πως δεν είναι εποχή για τέτοιες επενδύσεις και πως ο ίδιος αν επανεκλεγεί θα ξαναμισθώσει τα παρκινγκ που υπήρχαν και θα θέσει σε λειτουργία την ελεγχόμενη στάθμευση.

Δείτε την συνέντευξη: