Γ.Τρουπής στη ΔΡΤ: ” Η Μεγαλόπολη είναι θιγμένη και θα είναι θιγμένη. Δεν πρόκειται να γίνει Μόντε Κάρλο όπως λένε κάποιοι” (ήχος)

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021 20:20

Θα ζητήσουμε συνάντηση με τον κ. Νίκα, τον κ. Λαμπρόπουλο και τον κ. Σκαντζό για να γίνει μία στοχευμένη καμπάνια για την προβολή της Αρκαδίας στο σύνολό της και του κάθε δήμου ξεχωριστά.

Στέλνουμε επιστολές και αιτήματα αλλά δεν λαμβάνουμε απαντήσεις για κανένα θέμαΜέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα στρατηγικά για την προβολή της Αρκαδίας και για το λόγο αυτό έχουμε ως Επιμελητήριο Αρκαδίας πάρει την πρωτοβουλία, σε συνεργασία με τους Δήμους και την Περιφέρεια να προχωρήσουμε σε μία καμπάνια που θα πάρει χρόνο έως 16 μήνες για να προβάλουμε τον τόπο μας, που έχει να επιδείξει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, που δυστυχώς δεν έχουν επικοινωνηθεί. Η πρωτοβουλία θα συζητηθεί σε συνάντηση που θα ζητήσουν με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και με παρόντες τον κ.Λαμπρόπουλο και τον κ.Σκαντζό.

Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής που μίλησε στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 “Δύο …στις δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα.

Ο κ. Τρουπής μίλησε αναλυτικά για το πώς σκέπτονται να προχωρήσουν στην προβολή της Αρκαδίας, όσον αφορά τον τουρισμό, επεσήμανε πως δεν υπάρχουν οι απαραίτητες υποδομές σε ξενοδοχεία, αλλά αυτό μπορεί στην πορεία να καλυφθεί, ενώ δήλωσε πως η τελευταία ευκαιρία για την περιοχή της Αρκαδίας, όσον αφορά την επιχειρηματικότητα είναι οι επενδύσεις στη μεταλιγνιτική περίοδο και δεν θα πρέπει να χαθεί.

Διευκρίνισε πάντως πως δεν πρόκειται να γίνει η Μεγαλόπολη Μόντε Κάρλο, όπως κάποιοι λένε και θα είναι θιγμένη, αν δεν προχωρήσουν με ταχείς ρυθμούς οι υποδομές και κυρίως το βιοτεχνικό πάρκο, για το οποίο δεν γνωρίζουν καν το χρονοδιάγραμμα.

Ο κ. Τρουπής μιλώντας και με την επαγγελματική του ιδιότητα, σημείωσε πως φέτος ο τρύγος πάει πολύ καλά και η παραγωγή θα είναι πολύ ικανοποιητική για την Μαντινεία.

Ακούστε αναλυτικά την συνέντευξη του κ. Τρουπή στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.