Γιαννακούρας στη ΔΡΤ: «Ανάλγητη η απόφαση Νίκα για το “Χαμόγελο του παιδιού”» – Έκκληση στους Αρκάδες να εμβολιαστούν (ήχος)

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 21:34

Κρούσματα και στη Μονή Αιμυαλών- Πολλοί κάτοικοι στο Βυδιάκι με κορωνοϊό

Η Περιφέρεια πρέπει να συνδράμει τους γιατρούς με οχήματα για τον κατ’οίκον εμβολιασμό“Ανάλγητη” χαρακτήρισε την απόφαση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, αναφορικά με την μη συνέχιση καταβολής ενοικίου για την στέγαση στην Τρίπολη, αλλά και στην Κόρινθο του “Χαμόγελου του παιδιού”, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας -Περιφερειακός Σύμβουλος Βαγγέλης Γιαννακούρας, μιλώντας στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5 “Δύο…στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα.

Ο κ. Γιαννακούρας ανέφερε πως η δική τους περιφερειακή αρχή είχε φροντίσει να πληρώνει το ενοίκιο του “Χαμόγελου του παιδιού” σε κτίριο που στεγάζονταν και δικές της υπηρεσίες, μεταξύ άλλων και η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας, αλλά η νέα περιφερειακή αρχή δεν έπραξε το ίδιο, παρόλο, που όπως είπε, έχει νοικιάσει πολυτελή γραφεία στο νέο κτίριο και επιπλέον έχει επιλέξει να χρηματοδοτεί άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και όχι το “Χαμόγελο του παιδιού”, που σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο πραγματοποιεί ένα σημαντικό έργο για τις οικογένειες και τα παιδιά.

Αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα σημείωσε πως στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα το θέσει εκτός ημερήσιας και θα αιτηθεί να βρεθεί λύση ώστε το “Χαμόγελο του Παιδιού” να επανέλθει τόσο στην Τρίπολη, όσο και την Κόρινθο.

Ο κ. Γιαννακούρας με την ιδιότητα του Ιατρού και ως υπεύθυνος εμβολιαστικού κέντρου στην Αθήνα απηύθυνε έκκληση στους συμπατριώτες του Αρκάδες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, αφού όπως είπε τα κρούσματα είναι πολλά και οι νοσηλείες ιδιαίτερα αυξημένες και στο Παναρκαδικό Νοσοκομεί.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του κ. Γιαννακούρα στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.