Γιάννης Σμυρνιώτης: Ο Δήμος Τρίπολης κάνει βήματα οπισθοδρόμησης (vid)

Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 21:45

Δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή Δ.Παυλή με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο

Αυστηρή κριτική στη δημοτική αρχή Παυλή, για ακόμα μία φορά, άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.Η συνέντευξη του κ.Σμυρνιώτη, δόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, με αφορμή την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Δήμου για το 2018, την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου.

Ο πρώην  Δήμαρχος μεταξύ άλλων έκανε λόγο για αδράνεια από πλευράς Δημοτικής Αρχής και σημείωσε πως δεν έχει κάνει κανένα έργο και εύχεται έστω να προχωρήσει η ανάπλαση του Μαντζούνειου.

Κριτική άσκησε ο κ.Σμυρνιώτης και για το θέμα των απορριμμάτων και τόνισε πως η πόλη και σε αυτό το ζήτημα αποδεικνύει την κατάντια της και ο Δήμαρχος συνεχώς αποδεικνύεται «γυμνός».

Ο κ.Σμυρνιώτης επεσήμανε την αδιαφορία από πλευράς δημάρχου σε θέματα χρηματοδοτήσεων μέσω προγραμμάτων, όπως το ΕΣΠΑ ή το Jessica και δήλωσε πως το μόνο που κάνει ο κ.Παυλής είναι να δημιουργεί αντιπάθειες και έχθρες.

Τέλος ο κ.Σμυρνιώτης ευχήθηκε «Καλές γιορτές» και το 2018 επιτέλους να δούμε το πρώτο έργο της Δημαρχίας Παυλή, γιατί μέχρι τώρα βλέπουμε μόνο σκάνδαλα, όπως αυτό της ΚΕΔΗΤ.

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ.Σμυρνιώτη στο βίντεο.