Γλέντι μέχρι πρωίας στον αποκριάτικο χορό του ΚΑΠΗ Τρίπολης (ph, vid)

Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2018 10:39

Με την ευχή να μην λείψει κανείς του χρόνου και να είναι όλοι και πάλι μαζί, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/02) ο αποκριάτικος χορός του ΚΑΠΗ Τρίπολης.

Το έναυσμα για να ξεκινήσει το γλέντι έδωσε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ.Θεόδωρος Καραλής, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και τα πολιτικά πρόσωπα , αναφέροντας:

«Mε ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στον αποψινό αποκριάτικο χορό του Δήμου Τρίπολης Θα εξακολουθήσουμε ως Διοίκηση και στο μέλλον να προσπαθούμε διαρκώς, με ανθρώπινο πρόσωπο, να είμαστε στο πλευρό σας για ότι μας χρειάζεστε. Και με την ευκαιρία αυτή που βρισκόμαστε όλοι εδώ να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου τόσο τον Δήμαρχο και το Δημοτικό συμβούλιο και τη διοίκηση του Νομικού μας Προσώπου, τις συνεργάτιδες μου κ. Λυμπεροπουλου και κ. Αναστασιαδη που βρίσκονται διαρκώς κοντά στα μέλη μας Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω το γιατρό του ΚΑΠΗ κ Πίπη.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω άλλη μία φορά όλους εκείνους που εργάζονται καθημερινά ώστε να απολαμβάνουν τα μέλη των ΚΑΠΗ υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Όπως είπαμε και στην κοπή της πίτας θα έχουμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2018. Παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε εμείς θα επιμένουμε με την διοργάνωση εκδρομών και εκδηλώσεων για να περνάτε όλοι εσείς καλά. Θα εξακολουθήσουμε να στηρίζουμε και να φροντίζουμε με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον, αυτούς που μας μεγάλωσαν. Ας αφήσουμε λοιπόν τα προβλήματα και ας διασκεδάσουμε όλοι μαζί. Καλές αποκριές και καλή σαρακοστή σε όλους».

«Αφήστε τα προβλήματα στην άκρη. Λίγες ώρες χαράς τις δικαιούμαστε όλοι. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε και πάλι όλοι μαζί και να γιορτάζουμε όπως σήμερα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρίπολης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης, ενώ ο κ.Κούρος, δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του κ.Κώστα Τζιούμη κάλεσε με την σειρά του τους παρευρισκόμενους να γλεντήσουν με την καρδιά τους, ξεχνώντας τα προβλήματα που έχουν και να γίνουν όλοι ένα.


Αποκριάτικος χορός ΚΑΠΗ