Η ημερίδα στίβου των ακαδημιών του ΓΣ Αρκαδίας (+φωτό)

Κυριακή, 9 Ιούνιος 2019 12:53

Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Ιουνίου διεξήχθη από τον Γυμναστικο Σύλλογο Αρκαδίας ημερίδα στίβου αφιερωμένη στις ακαδημίες του συλλόγου. Μια ημερίδα στίβου που διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο με αφορμή το κλείσιμο της χρονιάς και την ολοκλήρωση των προπονήσεων των ακαδημιών του συλλόγου. Η φετινή ημερίδα στέφθηκε με επιτυχία καθώς και φέτος υπήρξαν αρκετές συμμετοχές από διάφορες περιοχές των όμορων Νομών.

Την ημερίδα του ΓΣΑ τίμησαν με την παρουσία τους οι ΑΟ Μεγαλόπολης, ΓΑΜ Λύκαια, ΑΣ Λεωνιδίου, ΓΣ Ακρίτας, Ολυμπιάδα Καλαμάτας, ΓΑΣ Σκάλας και η Ολυμπιάδα Καλαμάτας και φυσικά οι μικροί αθλητές του ΓΣ Αρκαδίας. Οι αγώνες ξεκίνησαν λίγο πριν τις 16:00 και ολοκληρώθηκαν στις 20:00. Οι νεαροί αθλητές «γεύτηκαν» τη χαρά της συμμετοχής και της διάκρισης. Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε αθλήματος έγιναν απονομές μεταλλίων και Κυπέλλου στον πρώτο νικητή, ενώ όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε κάπως έτσι για τους μικρούς φίλους του ΓΣ Αρκαδίας και το ραντεβού κλείστηκε για το προσεχές Φθινόπωρο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.