Η κοινότητα Στενού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 10:39

H κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Κοινότητας Στενού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 7.00 το απόγευμα στο κέντρο Μέδουσα του Στενού.

Χαιρετισμό απηύθυνε  ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο Δήμαρχος κ. Κώστας Τζιούμης.Μεγάλη επιτυχία!Μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων του χωριού.

Ακολούθησε φαγητό.

Επίσης παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Παπαδάτος (Δημοτικός Σύμβουλος) και μέλη του Συλλόγου των Εν Αθήναις Στενιωτών οι «Άγιοι Ανάργυροι».

Μετά την κοπή της πίτας η Πρόεδρος την Κοιν. Στενού κ. Ελένη Πρωιμάδη ανέφερε τα παρακάτω:

«Σεβαστοί πατέρες, κ. Αντιπρόεδρε της Βουλής, κ. Δήμαρχε, κ. Αντιδήμαρχε κ. Ελένη Καρούντζου

Αγαπητοί  συγχωριανοί, φίλες και φίλοι,

Θέλω να σας ευχαριστήσω  για την συμμετοχή  σας στην σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας µας και να σας ευχηθώ, προσωπικά και εκ μέρους των µελών του ΔιοικητικούΣυμβουλίου να έχετε ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελματικήευημερία, τόσο σε σας που σήμερα βρίσκεστε εδώ, όσο και σε όλους εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρευρίσκονται.  Η χρονιά που έφυγε , θέλουμε να πιστεύουμε  ότι άφησε πίσω της καθετί  δύσκολο  και ότι ο νέος χρόνος θα αποτελέσει μια καινούργια αρχή για όλους μας .

Θα θέλαμε  να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για την  τιμή που μας κάνατε να μπορούμε  σήμερα να βρισκόμαστε  μπροστά  σας  και να μας δίνεται η ευκαιρία να σας  εκφράσουμε τις σκέψεις   αλλά και τις προσδοκίες μας .

Σας υποσχόμαστε ότι είμαστε  γεμάτοι κέφι να εργαστούμε  για το καλύτερο και  να βελτιώσουμε ό,τι  πρέπει να διορθωθεί . Το χωριό μας έχει ανάγκη να ζωντανέψει και ιδιαίτερα  οι νέοι άνθρωποι να συμμετέχουν ενεργά   στις διάφορες δραστηριότητες αλλά  και εκδηλώσεις   δίνοντας έτσι νέα πνοή σε  αυτό αλλά και  χαρά  στους μεγαλύτερους.

Προς  τον σκοπό αυτό  σας ενημερώνουμε ότι  έχουμε στόχο να   δημιουργήσουμε  έναν  χώρο  , στο Δημοτικό  Σχολείο,  όπου  θα μπορούμε να πραγματοποιούμε τις   συναντήσεις  μας  , να ανταλλάσσουμε απόψεις , να βρίσκουμε   λύσεις  σε προβλήματα που μας απασχολούν , αλλά  και  να συσφίγγουμε τις   σχέσεις μας.

Τέλος εύχομαι, το νέο έτος, να τελέσει αρχή μιας νέας δημιουργικής,   χρονιάς σε όλους µας. Εύχομαι επίσης να εκπληρώσει και τις προσωπικές επιθυμίες  όλων  και  να χαρίσει χαρά και υγεία.

Σας  ευχαριστούμε  πολύ».