Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης

Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 19:00

Με σχετική της ανακοίνωση, η ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης σχετικά με την μη αποδοχή του, όπως αναφέρεται, των ατομικών-συλλογικών δηλώσεων απεργίας-αποχής σχετικά με τη διαδικασία αυτοαξιολόγησης των σχολικών μονάδων.

Δείτε την ανακοίνωσηΤο ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει τον διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Τριπόλεως, ο οποίος αυθαιρετώντας δεν δέχεται τις ατομικές – συλλογικές δηλώσεις απεργίας – αποχής της ΟΛΜΕ που συνδέονται με τη διαδικασία «αυτοαξιολόγησης» των σχολικών μονάδων.

Τον καλούμε να αναλογιστεί το μέγεθος των αυθαιρέτων πράξεων του, να μην αμφισβητεί το απόλυτα νομικά τεκμηριωμένο κείμενο της Ομοσπονδίας και να συνταχθεί με τις θέσεις του κλάδου.

Επισημαίνουμε ότι η άρνηση αποδοχής του ανωτέρω εγγράφου δεν συνάδει με την κείμενη νομοθεσία και έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το ιερό δικαίωμα της απεργίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να εμμείνουν στην απόλυτα νόμιμη απόφασή τους και να συνεχίσουν τον δίκαιο αγώνα μας που στηρίζεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών.

Δείτε αναλυτικά την καταγγελία