Η.Στρατηγάκος στη ΔΡΤ: “Ο Τατούλης θα έπρεπε να είναι επικεφαλής σε κόμμα” (video)

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 16:35

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (21/03) ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ.Ηλίας Στρατηγάκος.

«Ο Τατούλης θα έπρεπε να είναι επικεφαλής σε κόμμα», τόνισε αρχικά ο κ.Στρατηγάκος, ενώ μίλησε και για την απόφαση του να μείνει στο πλευρό του νυν Περιφερειάρχη και να μην στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουντρούκα που έχει την στήριξη του ΚΙΝΑΛ, του χώρου όπου ανήκει και ο ίδιος.Στη συνέχεια μίλησε για τις απαλλοτριώσεις που πρέπει να γίνουν για να προχωρήσει το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ – χαρακτηρίζοντας το θέμα αυτό ως μια τυπική διαδικασία. «Κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν τις απαλλοτριώσεις ως δήμευση περιουσιών. Το θέμα αυτό έχει τελειώσει και η συνεδρίαση ήταν απολύτως νόμιμη», δήλωσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε: «Στο ΠεΣυ θέλουμε συνεργασία και όχι διχαστικές πολιτικές. Μας ενδιαφέρει η Πελοπόννησος και το δημόσιο συμφέρον. Έρχονται εκλογές και όλοι θα κριθούμε».

Τέλος ο κ.Στρατηγάκος αναφέρθηκε σε έργα της Περιφέρειας, ενώ τοποθετήθηκε εκ νέου επί της πρότασης του για αμεση εφαρμογή του μεταφορικού ισοδυνάμου στον κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη.