Οικονομική Επιτροπή Περιφ.Πελ/σου | Ενημέρωση για αλλαγές αλλά και ένταση (vid)

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019 18:21

Ενημέρωση για αλλαγές που επήλθαν στη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία πλέον δεν θα αποφασίζει για έγκριση δαπανών για διάθεση πιστώσεων, αφού αυτή η αρμοδιότητα ανήκει στον Περιφερειάρχη, είχε η δεύτερη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

Κάτι που έκανε το μέλος της Οικονομικής Επιτροπής Ντίνα Νικολάκου να αναφέρει πως πλέον ψηφίζονται νόμοι που απαξιώνουν τα συλλογικά όργανα.Εκτός όμως από την ενημέρωση υπήρξε και ένταση, όταν ο κ. Γόντικας, που πήρε το λόγο, ως παρατηρητής, αφού δεν είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, ζήτησε να συζητηθούν τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από τον τέως Περιφερειάρχη σε δήμους. Αυτό ενόχλησε τα μέλη της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” τα οποία ζήτησαν να μην επεμβαίνει συνέχεια ο κ. Γόντικας στη συνεδρίαση και όταν αυτό συμβαίνει να μιλάει για τα θέματα που συζητούνται.

Η ένταση δεν κράτησε πολύ αφού και ο Πρόεδρος της Οικονομικής, Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος ζήτησε από τον κ. Γόντικα οι παρεμβάσεις του να είναι συγκεκριμένες.

Δείτε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ένταση που επικράτησε και από την ενημέρωση για τις αλλαγές στο νόμο, την οποία έκανε η κα. Α.Πουλοπούλου.