Κ.Τζιούμης από Θεσσαλονίκη: “Εξαιρετικά τιμητικό για εμάς να είμαστε τιμώμενος Δήμος στην Philoxenia” (vid)

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2019 19:34

Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου για την έκθεση Philoxenia & Hotelia που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 8 έως 10 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Στη φετινή διοργάνωση, τιμώμενη χώρα είναι η Πολωνία, τιμώμενη Περιφέρεια η Θεσσαλία και τιμώμενος δήμος ο δήμος Τρίπολης.“Τιμή για εμάς να είμαστε ο τιμώμενος Δήμος στην έκθεση PHILOXENIA”, ανέφερε παίρνοντας τον λόγο ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Τζιούμης, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 2021 και την πρωταγωνιστική θέση που δικαιούται και πρέπει να έχει η Τρίπολη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Τρίπολης αναφέρθηκε στο κομμάτι του τουρισμού μιλώντας για τα “δυνατά χαρτιά” του Δήμου Τρίπολης, που τον κάνουν έναν προορισμό, που αξίζει να έχει θέση στον τουριστικό χάρτη της χώρας μας. “Είμαστε εδώ για να σας γνωρίσουμε την περιοχή μας και τις ομορφιές της και να σας καλέσουμε να την επισκεφθείτε. Έχουμε εκδηλώσεις για να γνωρίσετε τα προϊόντα μας και την παράδοση μας και θέλω να σας καλέσω όλους να είστε εκεί”.

Παρακολουθήστε τα όσα είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης (από το λεπτό 52:04)

Πηγή video: ORASITV