Και ο δήμος Νότιας Κυνουρίας δίπλα στους σεισμοπαθείς της Κεφαλονιάς

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014 07:44

Συγκέντρωση ειδών από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου

Το ενημερωτικό δελτίο από το δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας Γιάννη Μαρνέρη
Α. Δια του δελτίου αυτού, αγαπητοί συμπολίτες μου, δηλώνουμε απερίφραστα τη στήριξή μας στην πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ για οικονομική ενίσχυση στο Δήμο Κεφαλονιάς, με το ποσό των 2.000.000 €, σε βάρος των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων των Δήμων όλης της Χώρας.Με τη σχετική απόφαση του Δ.Σ της ΚΕΔΕ όλοι οι Δήμοι και όλοι οι Πολίτες της Χώρας συμβάλλουμε στην επίπονη προσπάθεια των Πολιτών και της Δημοτικής Αρχής Κεφαλονιάς για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τους πρόσφατους σεισμούς και τους ενισχύουμε, κατά τις δυνατότητές μας, ώστε ν’ αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που προέκυψαν ως συνέπεια του εγκέλαδου.
 
Β. Επειδή υπάρχει άμεση ανάγκη για συγκέντρωση και αποστολή βασικών ειδών διατροφής – εμφιαλωμένου νερού και ατομικών ειδών υγιεινής κάνουμε έκκληση για άμεση παροχή βοήθειας στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας της Κεφαλονιάς και οργανώνουμε, μέσω της Κοινωφελούς Επιχειρήσεώς μας [Δ. Αθανασόπουλος / Δ.Σ (πρόεδρος), Κ. Φύττα (υπάλληλος) – τηλ: 2757360226], άμεση αποστολή βοήθειας συγκεντρώνοντας:
Εμφιαλωμένα νερά.
Γάλατα μακράς διάρκειας.
Φαγητό σε κονσέρβες αλλά και τρόφιμα όπως μακαρόνια – ρύζι – όσπρια κ.λ.π.
Μπισκότα / κρουασάν (όχι κοντινής λήξης).
Ψωμί για τοστ.
Κάθε άλλο είδος ξηρής τροφής.
Φρυγανιές, παξιμάδια.
Είδη ατομικής υγιεινής (χαρτί υγείας, βρεγμένα και στεγνά χαρτομάντιλα, πάνες ακράτειας, σαπούνι, σερβιέτες, οδοντόκρεμες κ.λ.π).
Αντιβιοτικά.
Παυσίπονα.
*  Η συγκέντρωση/παραλαβή των ειδών αυτών θα γίνεται στο πρώην ΚΕΓΕ (απέναντι από το Γήπεδο Ποδοσφαίρου από Δευτέρα 10-02-2014 μέχρι την Παρασκευή 14-02-2014 και ώρες 09:00-13:00.
Για τον Τυρό θα είναι το ίδιο διάστημα, ίδιες ώρες και παραλαβή στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρού.