«Καμπάνα» σε Μποροβήλο και Αστέρα για τον αγώνα με Ατρόμητο

Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 19:46

Το ποσό των 5.000 ευρώ κλήθηκε να πληρώσει ο Αστέρας, αλλά και 5.000 ευρώ ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος, ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο που συνεδρίασε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Δ. Μποροβήλο (Διευθύνοντα Σύμβουλο): «Βάσει των αναφερομένων στο από 14/10/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 14/10/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD) στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»:

Για τη συμπεριφορά του κ. Δ. Μποροβήλου: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Δ. Μποροβήλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές:

α) χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο για ένα (1) μήνα.

Επίσης, με πρόστιμο ύψους 5.750 ευρώ τιμωρήθηκε ο Πανιώνιος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο ματς με τον Ολυμπιακό, στις 14/10/2017.

Πηγή: superleaguegreece.net