ΚΑΠΗ Τρίπολης | Ενημέρωση για τις πτώσεις και τα κατάγματα στην Γ’ Ηλικία (vid,ph)

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 18:08

Ο Δήμος Τρίπολης με το Νομικό του Πρόσωπο πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 28 Μαρτίου στο χώρο του ΚΑΠΗ Τρίπολης και σε συνεργασία με την Τοπική Μονάδα Υγείας Τρίπολης εκδήλωση με θέμα: “Διαταραχές κινητικότητας, πτώσεις ηλικιωμένων και πρόληψη καταγμάτων”.

Σκοπός της εκδήλωσης η ενημέρωση των μελών του ΚΑΠΗ Τρίπολης για ένα ζήτημα που αποτελεί “μάστιγα” για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, αφού τα αριθμητικά στοιχεία είναι ιδιαιτέρως ανησυχητικά.Στην εκδήλωση αναλύθηκαν οι λόγοι για τις πτώσεις των ηλικιωμένων και δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρόληψη και στον τρόπο αποφυγής τους.

Για την εκδήλωση μίλησε και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Θεόδωρος Καραλής.

 

H Ανακοίνωση που εξέδωσε η  1η ΤΟΜΥ Τρίπολης για την εκδήλωση έχει ως εξής:

Σας ανακοινώνουμε ότι στο πλαίσιο δράσεων της 1ης Τ.ΟΜ.Υ. Τρίπολης, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
“Διαταραχές κινητικότητας, πτώσεις ηλικιωμένων και πρόληψη καταγμάτων”
στο χώρο του ΚΑΠΗ Τρίπολης. Στόχος της δράσης μας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των ηλικιωμένων ατόμων και των οικογενειών τους για θέματα υγείας που σχετίζονται με την πρόληψη και διαχείριση των πτώσεων, ώστε να επιτευχθεί η διαμόρφωση υγειών στάσεων, συνηθειών και συμπεριφορών. Ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό του ΚΑΠΗ Δήμου Τρίπολης για τη φιλοξενία και την άψογη συνεργασία!

Με εκτίμηση,στη διάθεσή σας
1η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Τρίπολης
Κέντρο Υγείας Τρίπολης – 6η Δ.Υ.Πε. – Υπουργείο Υγείας 2ο χιλ. Τρίπολης –  Σπάρτης 22132 Τρίπολη
Τηλ.: 2710234931

 

Δείτε φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 28. März 2019