«Καταδρομική» μεταγραφή με Γλέζο στον Παναρκαδικό!

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 10:34

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πελοποννήσου και όχι μόνο, θα αγωνίζεται στον Παναρκαδικό!

Ο Κυριάκος Γλέζος πείστηκε και συμφώνησε για να παίξει με τον Παναρκαδικό στη Γ΄Εθνική, με τον Ηλία Καναβέτα να κάνει το πρώτο «μπαμ» της σεζόν.Για όσους έχουν παρακολουθήσει έστω και λίγους αγώνες των ακαδημιών του Αστέρα, έχουν σίγουρα ξεχωρίσει ένα παιδί με ύψος 1,85 που δεσπόζει στη μεσαία γραμμή, κόβει και φτιάχνει παιχνίδι και συχνά-πυκνά σκοράρει.

Εχει κληθεί πολλές φορές στις μικρές εθνικές ξεκινώντας από την παίδων και στην Κ19.  Με τον Αστέρα έχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες από την Κ15 μέχρι και την Κ20, ενώ έχει πάρει μέρος και σε προετοιμασίες στο εξωτερικό.

Η κίνηση του Παναρκαδικού είναι εντυπωσιακή, ο Γλέζος στα 21 του, θα κάνει «πλάκα» στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και η υπογραφή του πιστώνεται στον πρόεδρο, Ηλία Καναβέτα, στον Χρήστο Καναβέτα και στον Κώστα Λάγαρη που τον έπεισαν να πει το «ναι».

Στην πολυπόθητη συμφωνία έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Παναρκαδικού την περασμένη χρονιά, καθώς αναδείχτηκαν παίκτες, όπως ο Τόλιος που σύντομα θα παζει με την Κηφισιά στη super league 2.

Τέλος, ανακοινώθηκε και στον παίκτη πως στις 28 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία του Παναρκαδικού!