Κατσίπος στη ΔΡΤ: «Είμαστε έτοιμοι από καιρό για την πολιτική αλλαγή» (ήχος)

Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018 10:48

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημορτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, φιλοξενήθηκε, την Τρίτη το πρωί, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας της ΝΔ, Τίμος Κατσίπος, στον απόηχο της επίσκεψης του Κυρ. Μητσοτάκη στην Τρίπολη.

Αρχικά, ο κ. Κατσίπος εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος του από την ανταπόκριση του κόσμου, δηλώνοντας ότι η ΝΔ είναι “έτοιμη από καιρό για την πολιτική αλλαγή στην κεντρική πολιτική σκηνή” τονίζοντας ότι ο χρόνος της κυβέρνησης έχει τελειώσει και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι επόμενος πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ εξέφρασε την πίστη ότι στην Αρκαδία η Νέα Δημοκρατία θα έχει το ισχυρότερο δυνατό ψηφοδέλτιο, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι τελικές αποφάσεις και επιλογές ανήκουν αποκλειστικά στον πρόεδρο του κόμματος, υπογραμμίζοντας ότι η δυναμική που αναπτύσσει η ΝΔ, κάνει όλους να βάζουν ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Για το τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Καραμανλή σε ξενοδοχείο στου Κάψια, ο Τίμος Κατσίπος σημεμίωσε ότι ήταν προγραμματισμένη καιρό πριν ιδιωτική επίσκεψη στην Αρκαδία του πρώην πρωθυπουργού, η οποία συμπτωματικά συνέπεσε με την ομιλία Μητσοτάκη στην Τρίπολη και έτσι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν σε φιλικό κλίμα για τις πολιτικές εξελίξεις και το επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη: