Κοινή Επιστολή διαμαρτυρίας από Παναρκαδικό και ΑΕΚ Τρίπολης προς ΕΠΟ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 10:32

Με κοινή επιστολή διαμαρτυρίας οι διοικήσεις του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης με αφορμή τις φημολογίες για την κατάρτιση των Ομίλων προειδοποιούν την ΕΠΟ ότι σε περίπτωση που οι Αρκαδικές ομάδες ενταχθούν σε Όμιλο όπου θα βρίσκονται και οι ομάδες του Βορείου Αιγαίου και των Δωδεκαννήσων, δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η θέση των ομάδων του Νομού μας μέσω της επιστολής είναι σαφής, εν’ μέσω φημολογιών που θέλουν να υπάρχουν πιέσεις και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις φέρνοντας πιο κοντά τις Αρκαδικές ομάδες της κατηγορίας σε Όμιλο με ομάδες των νησιών του Αιγαίου.Αναλυτικά η κοινή επιστολή του Παναρκαδικού και της ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

 

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

– Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ε.Π.Ο.

– Αξιότιμοι κ. Σύμβουλοι της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. και της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας,

Με αφορμή τα σχόλια που διαρρέουν καθημερινά για το σχηματισμό των ομίλων της Γ Εθνικής κατηγορίας, οι Διοικήσεις του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ και της Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ εκφράζουν δημόσια την έντονη δυσαρέσκειά τους και δηλώνουν προς κάθε πλευρά ότι δεν θα δεχτούν να γίνουν τα «θύματα» της καραμπόλας, που μεθοδεύουν κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Με ομόφωνη απόφασή της τόσο η Διοίκηση του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ, όσο και η Διοίκηση της Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ δηλώνουν ότι σε καμιά περίπτωση δε θα δεχτούν να συμμετάσχουν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής 2019 – 2020 αν η τελική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ συμπεριλάβει τις ομάδες της Τρίπολης στον όμιλο με τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και των Δωδεκανήσων! Μερικοί φαίνεται ότι δεν έχουν καταλάβει ότι οι ομάδες της Γ Εθνικής δίνουν κάθε χρόνο αγώνα επιβίωσης. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν καταλάβει ότι οι οικονομικές συνθήκες των σωματείων δεν επιτρέπουν ούτε «ηρωισμούς» αλλά ούτε και «ταξίδια αναψυχής» στη νησιωτική Ελλάδα!

Αν οι υπεύθυνοι δεν το καταλάβουν έγκαιρα και προχωρήσουν με αυτή τη λογική, που «φωτογραφίζεται» εντέχνως από τα ΜΜΕ, στο σχηματισμό των φετινών ομίλων τότε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα πριν ακόμα ξεκινήσει αφού οι συμμετοχές των ομάδων θα είναι τόσο λίγες που ίσως να χωράνε μόνο σε ένα όμιλο!

Ας το σκεφτούν λοιπόν σοβαρά οι υπεύθυνοι της ΕΠΟ πριν κάνουν τις επίσημες ανακοινώσεις τους για τους φετινούς ομίλους.

Ας το σκεφτούν όσο ακόμα είναι νωρίς. Εμείς πάντως ως διοικήσεις του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.ΤΡΙΠΟΛΗΣ και Α.Ε.Κ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους προειδοποιούμε έγκαιρα και τους καλούμε να πάρουν τις αποφάσεις τους με λογική και χωρίς να έχουν στο μυαλό τους δεύτερες σκέψεις.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά σε αυτή την χώρα και στο ελληνικό ποδόσφαιρο διεκδικούμε το …αυτονόητο».

Τρίπολη, 28.08.2019

 

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. Α.Ε.Κ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ».