Κοπή πίτας για την παράταξη Γ. Σμυρνιώτη με κριτική σε Παυλή (vid, ph)

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 10:15

Με την δέσμευση πως “μαζί θα σχεδιάσουμε ένα ρεαλιστικό σχέδιο για την Τρίπολη”, ανακοινώνοντας στην ουσία στα μέλη και τους φίλους της παράταξης “Νέα Τρίπολη”, την εκ νέου υποψηφιότητά του για το Δήμο Τρίπολης, έκλεισε την ομιλία του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.

Μία ομιλία (ΕΔΩ) που έκανε ως επικεφαλής της παράταξης “Νέα Τρίπολη” στην διάρκεια εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης, στο Μεγάλο Καφενείο, αργά το βράδυ της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου.Μία κοπή πίτας που, όπως είπε, ο κ.Σμυρνιώτης άργησε να γίνει, γιατί περίμεναν να προχωρήσει, ως όφειλε, σε απολογισμό ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής.

Ο κ. Σμυρνιώτης στη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή Παυλή για όλα σχεδόν τα θέματα και για την πολιτική που ακολουθεί στην άσκηση της θητείας του ως Δήμαρχος.

Σκουπίδια, πάρκινγκ, κοινόχρηστοι χώροι, αναθέσεις, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, έργα σε χωριά αλλά και στην πόλη, ήταν τομείς για τους οποίους ο κ.Σμυρνιώτης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του για λάθη, παραλείψεις και πρακτικές που δεν πάνε την πόλη μπροστά αλλά την αφήνουν στη φτώχεια και στη μιζέρια.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε και για τη δική του θητεία, ως Δήμαρχος, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει με θετικό τρόπο και τους προκατόχους του Δημάρχους.

Μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Σμυρνιώτη έγινε η κοπή της πίτας από τον Ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Βασιλείου Ιωάννη Σουρλίγγα.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ -Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος,  ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας.

Παρόντες μεταξύ άλλων στην εκδήλωση ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο πρώην Δήμαρχος Λαγκαδίων Στάθης Κούλης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Γιάννης Κατσίρης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος, οι Πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης, του Φιλοτεχνικού Ομίλου Τρίπολης, του ΣΕΒΙΠΕΤ και άλλων συλλόγων και φορέων της πόλης και της Αρκαδίας και βέβαια εκλεγμένοι σύμβουλοι της παράταξης, υποψήφιοι σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και πολλοί φίλοι της παράταξης και συνεργάτες του πρώην Δημάρχου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την εκδήλωση.