Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και βραβεύσεις από το ΓΣ Αρκαδίας (vid, ph)

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 14:10

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε τον χορό του ο οποίος μεταξύ άλλων περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς επίσης και τις καθιερωμένες κάθε χρονιά βραβεύσεις του συλλόγου. Μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ.Αρκαδίας, προπονητές, αθλητές και αρκετοί φίλοι του συλλόγου.

Παρουσία έδωσαν Πολιτευτές Αρκαδίας εκπρόσωποι της Αντιπερειφερειάρχες μέλη της Δημοτικής Αρχής, Επικεφαλείς παρατάξεων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.
Μια εκδήλωση στην οποία πέρα από το εξαιρετικό και χαρούμενο κλίμα καθώς για ακόμη μια φορά έλαβε χώρα η αναγνώριση στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου στη διάρκεια του 2017, μέσα από τις τιμητικές βραβεύσεις, δεν έλειψαν και στιγμές προβληματισμού δια στόματος του Προέδρου του ΓΣΑ Κώστα Βινατσέλα για την έλλειψη υποδομών που μπορούν να επιτρέπουν στους αθλητές στίβου να προπονούνται σε πιο ιδανικές συνθήκες τους Χειμερινούς μήνες στην Τρίπολη.Βάσει των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Βινατσέλας, χορηγό της εκδήλωσης αποτέλεσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Την εκδήλωση του Γ.Σ.Αρκαδίας παρουσίασε ο πρόεδρος της ΔΕΠΕ Τρίπολης, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του συλλόγου, κ. Κώστα Βινατσέλα, ο οποίος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο άθλημα του στίβου και στην δραστηριότητα και μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται στο σύλλογο. Υπογράμμισε ωστόσο ότι η έλλειψη ενός κλειστού προπονητηρίου που αποτελεί αίτημα πολλών χρόνων, αποτελεί μεγάλο «βραχνά», αφού δεν επιτρέπει τους χειμερινούς μήνες στους αθλητές του στίβου υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες να προστατεύονται κατά τη διάρκεια της των καθημερινών τους προπονήσεων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, με την ευλογία του εκπροσώπου της εκκλησίας και την παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ αμέσως μετά χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, κ. Γιαννακούρας και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Τάσος Κακλαμάνος.

Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις αθλητών του συλλόγου (Βασιλική Τελά, Θεόδωρος Βινατσέλας, Νεράιδα Γκοτζάι, Ηλίας Σουγλάκος, Θεοδόσης Μπουρτζουκλής, Αγγελική Τελά, Κωνσταντίνος Βερβαινιώτης, Βασίλης Σιάκουλης, Αγγελική Λυμπεροπούλου, Μαρία Τελά, Ελευθερίου Βακάρου και Κωνσταντίνος Κάτρης) που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ έγιναν και τρεις ειδικές βραβεύσεις (Λάμπρος Καραδήμας, Μαρία Φιλοπούλου, Μαρία Χαραλαμποπούλου.

Τέλος, τιμητικές πλακέτες δόθηκαν τόσο στο Δήμαρχο Τρίπολης, κ. Δημήτρη Παυλή (λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και μη παρουσία του στην εκδήλωση την πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακλαμάνος), για την προσφορά του στο σύλλογο και τη στήριξη του στον τοπικό αθλητισμό, αλλά και στην πολιτευτή Αρκαδίας, κα Εύη Τατούλη, για την στήριξή της στο σύλλογο και την ευαισθησία της για τον Αρκαδικό αθλητισμό.

gsa ekdilosi feb08