Κώστας Κεσούδης: Για σένα όλα – Πρώτη μετάδοση

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 08:40

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΣΟΥΔΗΣ «ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΑ»

Μουσική: Γιώργος Μαρκόπουλος
Στίχοι: Νικολέτα Περάκη / Γιώργος ΜαρκόπουλοςΑκόμα μια αποκλειστικότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5…
παίζει δυνατά από την Τρίτη 24 Μαΐου!

Μείνετε συντονισμένοι στον… Σταθμό της Πόλης!

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΣΟΥΔΗΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ … ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ !

Ο Κώστας Κεσούδης, γνωστός και γεμάτος εμπειρία από τη νυχτερινή διασκέδαση, επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο του ανατρεπτικό Single που έχει τίτλο “Για σένα όλα”.

Την κυκλοφορία του “Για σένα όλα” ανέλαβε η δισκογραφική εταιρεία Digital Ray Records.

Ο γνωστός ερμηνευτής, έχοντας αποδείξει – μέσω της πολύχρονης καριέρας του – την ικανότητα του να ερμηνεύσει κάθε είδος τραγουδιού, έρχεται σήμερα να χαρίσει στο κοινό μια άκρως καλοκαιρινή up-tempo ρούμπα με χάλκινα ηχοχρώματα. Πρόκειται για μια δημιουργία του δυναμικού καλλιτεχνικού διδύμου #perakimarkopoulos.

Πιο συγκεκριμένα, η μουσική ανήκει στο Γιώργο Μαρκόπουλο & οι στίχοι είναι από κοινού της στιχουργού Νικολέτας Περάκη & του Γιώργου Μαρκόπουλου.

Η ενορχήστρωση ανήκει στον Cajon , ενώ τα φωνητικά ανήκουν στον γνωστό, πολυδιάστατο και Μέτρ του είδους, Άκη Δείξιμο.
Το Mixing & το Mastering έγινε από τον Ηλία Λάκκα.

Το Video Clip γυρίστηκε στην πανέμορφη πόλη της Καστοριάς, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες & την καλλιτεχνική επιμέλεια του φλογερά δημιουργικού Νίκου Ιωαννίδη, ενώ το ξεχωριστό μοντέλο που πλαισιώνει τον Κώστα είναι η Αγάπη Καβούκη.

Η επίσημη κυκλοφορία του Single “Για σένα όλα” και του Video Clip ορίστηκε για τις 30 Μαΐου 2022 από το επίσημο κανάλι της Δισκογραφικής εταιρείας Digital Ray Records.