Λυμπέρης: “Συνεχίζεται το «θέατρο του παραλόγου» στην Αργολίδα σε ό,τι αφορά τα έργα αθλητισμού”

Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 11:13

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου του Περιφερειακού Συμβούλου της Π.Ε. Αργολίδας κ.Αντώνη Λυμπέρη:

“Συνεχίζεται το «θέατρο του παραλόγου» στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Αργολίδας σε ό,τι αφορά τα έργα αθλητισμού. Είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο ότι ο Πέτρος Τατούλης και η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή παρέδωσαν στους Αργολιδείς μεγάλο έργο σε ό,τι αφορά τις αθλητικές υποδομές.Η προσπάθεια καπήλευσης των έργων αυτών από τον κ.Νίκα απέτυχε, αφού και ο τελευταίος συμπολίτης μου γνωρίζει, ότι τα έργα αυτά σχεδιάστηκαν, ωρίμασαν μελετητικά, δημοπρατήθηκαν και εξασφάλισαν πόρους από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

Στη συνέχεια βέβαια εκτός από τον κ.Νίκα, προσπάθησε να καπηλευτεί τα έργα προς δικό του όφελος ο συνάδελφος κ.Βασίλης Σιδέρης. Ήταν εύλογη η αντίδραση του νυν Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, στενού συνεργάτη του κ.Νίκα, κ.Γιάννη Μαντζούνη.

Σε αυτό το αλαλούμ των ρόλων και διεκδικούντων την πατρότητα των έργων αθλητισμού της Αργολίδας, παίχτηκε ακόμη μια …παράσταση στην πρόσφατη επίσκεψη του κ.Νίκα την προηγούμενη Πέμπτη, όπου επισκέφτηκε το Ναύπλιο.

Ο κ.Νίκας αναγνώρισε το έργο του Πέτρου Τατούλη και της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής, …εγκωμιάζοντας φυσικά και τον αποπεμφθέντα από την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» κ.Βασίλη Σιδέρη.

Δεν παρέλειψε βέβαια να υπενθυμίσει στον κ.Σιδέρη ότι τον πρώτο λόγο για όλα τα αθλητικά ζητήματα στην Αργολίδα  και την Πελοπόννησο, τον έχει πλέον ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Μαντζούνης.

Η αποστασία, η οποία είναι φυσικά γνωστή και αρεστή στον κ.Νίκα, δεν αποτελεί ηθική πολιτική πράξη γι’αυτό και οι πολίτες αργά η γρήγορα τιμωρούν τους αποστάτες.

Ο κ.Νίκας οφείλει να σταματήσει τέτοιου είδους παραστάσεις στο «θέατρο του παραλόγου» και να προχωρήσει γρήγορα χωρίς άλλες καθυστερήσεις το μεγάλο έργο που παρέλαβε από την Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη.

 

                                                    Ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Αργολίδας

 

                                                      Αντώνης Λυμπέρης”