Μ.Σκαντζός στη ΔΡΤ: “Η παράταξη Τατούλη θέλει μπάχαλο στο Περιφερειακό Συμβούλιο” (ήχος)

Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2020 12:50

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης και τον δημοσιογράφο Μηνά Αρτόπουλο μίλησε το πρωί της Δευτέρας (28/12) ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου κ.Μανώλης Σκαντζός.

“Η παράταξη Τατούλη θέλει μπάχαλο στο Περιφερειακό συμβούλιο. Όλα τα προβλήματα τα αποδίδουν στην ικανότητα μου να διευθύνω το συμβούλιο. Εγώ δεν είμαι χωροφύλακας, πρέπει να τηρώ τον κανονισμό”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε, πως δέχτηκε βάρβαρη επίθεση με ύβρεις από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη.Στην συνέχεια δήλωσε: “Δεν μπορείς να λες ψυχοπαθή τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου. Εγώ έχω εκνευρισμό, αλλά ρίχνω τους τόνους αμέσως και προσπαθώ να βρω το λάθος και να το διορθώσω. Δεν έχω υβρίσει κανέναν. Θέλω να λήξει αυτό. Πρέπει να τελειώνουν αυτά. Αυτό δεν είναι πολιτική”, ενώ πρόσθεσε: “Οι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι ελεύθεροι να ψηφίσουν ότι θέλουν και είναι και ελεύθεροι, να αλλάξουν και άποψη, που δεν υπήρχε τέτοιο θέμα προφανώς. Ξέρετε όμως πόσο προσβλητικό είναι, να λες τον άλλον πουλημένο; Απαράδεκτα πράγματα, που δείχνουν όμως ένα ύφος και ένα ήθος”.

Παράλληλα ο κ.Σκαντζός αναφερόμενος στην επαναληπτική ψηφοφορία, που έφερε και την ένταση στο ΠεΣυ δήλωσε: “Ο νόμος λέει οτι θα προχωράει η ψηφοφορία, έως ότου πλειοψηφήσει μια άποψη. Αύριο θα υπάρχει και νομική γνωμοδότηση στο ΠεΣυ γι αυτό το θέμα”, ενώ πρόσθεσε, πως πλέον αν κάποιος δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό του ΠεΣυ και δημιουργεί παρόμοια σκηνικά έντασης, θα διαλύεται η συνεδρίαση “για να λουστούν τις ευθύνες αυτοί που τα προκαλούν”.

Τέλος μιλώντας για την Πελοπόννησος ΑΕ – και απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσο ανέφερε: “Ο Δημήτρης είναι ένας ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Τον καλώ δημόσια να το σκεφτεί πάλι και να μελετήσει καλά το πόρισμα. Το πόρισμα – γιατί το μελέτησα – έχει συγκεκριμένες κατηγορίες απέναντι στην λειτουργία της εταιρείας. Αναφέρει πως δεν λειτουργούσε σύμφωνα με τα νόμο 4412, πως υπήρχαν κατατμήσεις έργων, ότι με εσωτερικά σημειώματα μοιράζονταν δουλειές ότι δεν υπήρχε μητρών συνεργατών και διαφάνεια”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: